Kedzierzyn-KozleFabrikant voor recycling van transformatorenOordeel en coördinatie

  • vrijgavetijd:2022-04-16 20:31:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:509
  • Korte omschrijving:

    Kedzierzyn-Kozle,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van s

Artikel inhoud

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Kedzierzyn-KozleHet ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Jiangjie.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Kedzierzyn-KozleFabrikant voor recycling van transformatorenOordeel en coördinatie



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis,Kedzierzyn-KozleVolledige bescherming van de transformator, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied ongelijke bedrijven, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Mond van de aanbevelingVerspreiding van het geluid van droge transformator

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,Kedzierzyn-KozleDistributie-transformator-model, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


Kedzierzyn-KozleFabrikant voor recycling van transformatorenOordeel en coördinatie



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Waar te verkopenVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Kedzierzyn-KozleVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is,Kedzierzyn-KozlePrijslijst van de transformator 3150kva, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

KedzierzynKozleOverige productinformatie
  • Scottsdale.Leverancier van hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van snijden?

    Scottsdale.Leverancier van hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van snijden?

  • Nyiregyhaza.kgmHydraulisch hefplatform voor ladenKent u de specifieke rol van

    Nyiregyhaza.kgmHydraulisch hefplatform voor ladenKent u de specifieke rol van

  • UdineZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken?

    UdineZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken?

  • Grosseto.Hydraulisch hefplatform en hydraulisch hefplatformVersterk de procesbeheersing en bevorder

    Grosseto.Hydraulisch hefplatform en hydraulisch hefplatformVersterk de procesbeheersing en bevorder

  • Grosseto.Hydraulische hefplatformuitrustingDappere en innovatieve marktreactie

    Grosseto.Hydraulische hefplatformuitrustingDappere en innovatieve marktreactie

  • Grosseto.Aanpassing van hydraulisch hefplatformHoe de levensduur te verbeteren?

    Grosseto.Aanpassing van hydraulisch hefplatformHoe de levensduur te verbeteren?

  • Grosseto.Hydraulische mobiele instapbrugOnderhoud en onderhoudsmethoden

    Grosseto.Hydraulische mobiele instapbrugOnderhoud en onderhoudsmethoden

  • Mannheim.Vaste hydraulische laad- en losbrugHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleiding

    Mannheim.Vaste hydraulische laad- en losbrugHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleiding

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!